Početna Proizvodi Kozmetika i higijena Higijena i dezinfekcija Maske i rukavice Sempercare lateks rukavice bez pudera M 100 komada

Pitajte nas o proizvodu

Sve što vas zanima

Naše magistre odgovorit će najbrže što mogu.

Obavezna polja označena su zvjezdicom

Kozmetika i higijena / Higijena i dezinfekcija / Maske i rukavice

Sempercare lateks rukavice bez pudera M 100 komada

Šifra: 00063996
Raspoloživo

Jednokratne, bijele rukavice od prirodnog lateksa koje ne sadrže puder.

12,98 €
|
97,80 kn
97.80
PDV uključen u cijenu
Besplatna dostava za narudžbe iznad 39,82 € | 300,00 kn

Sempercare lateks rukavice imaju rolani rub od prirodnog lateksa. Sintetski unutrašnji sloj osigurava jednostavno i brzo navlačenje te ne nadražuje kožu. Posjeduju visoku otpornost na kidanje i prikladne su za primjenu u bolnici, liječničkim i stomatološkim ordinacijama, u području zdravstvene njege, za profesionalno čišćenje, u laboratoriju i ljekarni te pri kontaktu sa živežnim namirnicama.

Boja rukavica: bijela.

Veličina rukavica: medium.

Pakiranje sadrži: 100 rukavica.

Česta pitanja

Mogu li kupovati bez korisničkog računa?

Da. Odaberite proizvode koje želite, dodajte ih u košaricu i kod plaćanja unesite podatke za dostavu. Korisnički račun potreban vam je ako želite skupljati bodove za uštedu, te sačuvati sve prošle narudžbe kako bi lakše ponovili narudžbu ili se podsjetili što ste zadnji put kupili.

Što se događa po izvršenoj narudžbi?

Naše magistre će prikupiti sve proizvode i pažljivo ih zapakirati, te predati vašu narudžbu našim dostavljačima. Ovisno o vašoj adresi, kupljeni proizvodi i preparati mogu vam biti na vratima već sljedeći dan, a najkasnije kroz 5 radnih dana.

Mogu li vratiti proizvode koji mi ne odgovaraju?

Naravno - u roku od 14 dana uz predočenje računa, ako su neoštećeni i neotvoreni. Nažalost, ne možemo preuzeti korištene proizvode, osim ako nisu tehnički neispravni, pri čemu vam možemo proizvod zamijeniti ili vam vratiti novac.

Mogu li se proizvodi naručiti telefonom?

Naravno, na broj 01 4870 224. Prilikom narudžbe ostavite nam i vašu email adresu, na koju vam šaljemo ponudu. Čim je uplata vidljiva na našem računu šaljemo vam naručeno.

Skupljajte bodove bez kartice

Preuzmite Pablo aplikaciju i ostvarite brojne pogodnosti i uštede.

Svaka kupnje iznad 80 kuna donosi vam 1 bod na 10 potrošenih kuna. Popust možete koristiti već kod sljedeće kupnje u Pablo ljekarni i webshopu.

Više o programu vjernosti

Prijavi se na newsletter i ostvari 10% popusta na prvu kupovinu.