Početna Proizvodi Ortopedija i uređaji Toaletni program Soffisof Air dry pants plus L pelene-gaćice 14 komada

Pitajte nas o proizvodu

Sve što vas zanima

Naše magistre odgovorit će najbrže što mogu.

Obavezna polja označena su zvjezdicom

Ortopedija i uređaji / Toaletni program

Soffisof Air dry pants plus L pelene-gaćice 14 komada

Šifra: 00059185
Raspoloživo Soffisof

Soffisof Air dry pants plus L su jednokratne pelene-gaćice namijenjene osobama za zaštitu kod lake inkontinencije.

9,89 €
|
74,55 kn
74.55
PDV uključen u cijenu
Besplatna dostava za narudžbe iznad 39,82 € | 300,00 kn

Air dry pants plus L jednokratne apsorbirajuće gaćice razvijene su za ugodnu, sigurnu i diskretnu zaštitu tijekom dnevnih aktivnosti.

Hipoalergene su, ne sadrže PVC, udobne su i jednostavne za korištenje kao normalno donje rublje. Sadrže aloe veru za smanjenje iritacija kože.

Osiguravaju maksimalnu zaštitu od propuštanja i odlično prianjaju uz kožu. Ostavljaju osjećaj suhoće i svježine. Jednostavno se skidaju nakon upotrebe, potrebno ih je samo potrgati sa strane.

Česta pitanja

Mogu li kupovati bez korisničkog računa?

Da. Odaberite proizvode koje želite, dodajte ih u košaricu i kod plaćanja unesite podatke za dostavu. Korisnički račun potreban vam je ako želite skupljati bodove za uštedu, te sačuvati sve prošle narudžbe kako bi lakše ponovili narudžbu ili se podsjetili što ste zadnji put kupili.

Što se događa po izvršenoj narudžbi?

Naše magistre će prikupiti sve proizvode i pažljivo ih zapakirati, te predati vašu narudžbu našim dostavljačima. Ovisno o vašoj adresi, kupljeni proizvodi i preparati mogu vam biti na vratima već sljedeći dan, a najkasnije kroz 5 radnih dana.

Mogu li vratiti proizvode koji mi ne odgovaraju?

Naravno - u roku od 14 dana uz predočenje računa, ako su neoštećeni i neotvoreni. Nažalost, ne možemo preuzeti korištene proizvode, osim ako nisu tehnički neispravni, pri čemu vam možemo proizvod zamijeniti ili vam vratiti novac.

Mogu li se proizvodi naručiti telefonom?

Naravno, na broj 01 4870 224. Prilikom narudžbe ostavite nam i vašu email adresu, na koju vam šaljemo ponudu. Čim je uplata vidljiva na našem računu šaljemo vam naručeno.

Skupljajte bodove bez kartice

Preuzmite Pablo aplikaciju i ostvarite brojne pogodnosti i uštede.

Svaka kupnje iznad 80 kuna (10,61 €) donosi vam 1 bod na 10 potrošenih kuna (1,33 €). Popust možete koristiti već kod sljedeće kupnje u Pablo ljekarni i webshopu.

Više o programu vjernosti

Prijavi se na newsletter i ostvari 10% popusta na prvu kupovinu.