Početna Proizvodi Dodaci prehrani Za vitalnost i ljepotu Priprema kože za sunčanje Solgar Astaksantin 30 kapsula + Advanced antioxidant formula 60 kapsula

Pitajte nas o proizvodu

Sve što vas zanima

Naše magistre odgovorit će najbrže što mogu.

Obavezna polja označena su zvjezdicom

Dodaci prehrani / Za vitalnost i ljepotu / Priprema kože za sunčanje

Solgar Astaksantin 30 kapsula + Advanced antioxidant formula 60 kapsula

Šifra: 00067715
Raspoloživo Solgar

Zaštitite svoju kožu iznutra uz Solgar Astaksantin i Advanced antioxidant formulu.

60,21 €
|
453,66 kn
453.66
PDV uključen u cijenu
Besplatna dostava za narudžbe iznad 39,82 € | 300,00 kn

Zaštitite svoju kožu iznutra uz Solgar Astaksantin i Advanced antioxidant formulu.

Solgar Astaksantin

Solgar Astaksantin kapsule su dodatak prehrani namijenjen za pripremu kože za sunčanje i zaštitu od sunca iznutra. Kapsule sadrže astaksantin iz mikroalge Haematococcus pluvialis.

Proizvod ne sadrži gluten, kvasac, pšenicu, soju ni mliječne proizvode. Formulacija je napravljena bez upotrebe konzervansa, umjetnih aroma i boja.

Advanced antioxidant formulu

Solgar Advanced antioxidant formula u kapsulama je dodatak prehrani s vitaminima C, E, B2 te mineralima cinkom, selenom, manganom i bakrom koji imaju ulogu u zaštiti stanica od oksidativnog stresa. Dodatno, vitamini A i C te minerali cink, selen i bakar imaju ulogu u održavanju normalne funkcije imunološkog sustava.

Proizvod ne sadrži šećer, sol, škrob, kvasac, pšenicu ni mliječne sastojke.

Formulacija je napravljena bez upotrebe konzervansa, umjetnih aroma i boja.

Česta pitanja

Mogu li kupovati bez korisničkog računa?

Da. Odaberite proizvode koje želite, dodajte ih u košaricu i kod plaćanja unesite podatke za dostavu. Korisnički račun potreban vam je ako želite skupljati bodove za uštedu, te sačuvati sve prošle narudžbe kako bi lakše ponovili narudžbu ili se podsjetili što ste zadnji put kupili.

Što se događa po izvršenoj narudžbi?

Naše magistre će prikupiti sve proizvode i pažljivo ih zapakirati, te predati vašu narudžbu našim dostavljačima. Ovisno o vašoj adresi, kupljeni proizvodi i preparati mogu vam biti na vratima već sljedeći dan, a najkasnije kroz 5 radnih dana.

Mogu li vratiti proizvode koji mi ne odgovaraju?

Naravno - u roku od 14 dana uz predočenje računa, ako su neoštećeni i neotvoreni. Nažalost, ne možemo preuzeti korištene proizvode, osim ako nisu tehnički neispravni, pri čemu vam možemo proizvod zamijeniti ili vam vratiti novac.

Mogu li se proizvodi naručiti telefonom?

Naravno, na broj 01 4870 224. Prilikom narudžbe ostavite nam i vašu email adresu, na koju vam šaljemo ponudu. Čim je uplata vidljiva na našem računu šaljemo vam naručeno.

Skupljajte bodove bez kartice

Preuzmite Pablo aplikaciju i ostvarite brojne pogodnosti i uštede.

Svaka kupnje iznad 80 kuna donosi vam 1 bod na 10 potrošenih kuna. Popust možete koristiti već kod sljedeće kupnje u Pablo ljekarni i webshopu.

Više o programu vjernosti

Prijavi se na newsletter i ostvari 10% popusta na prvu kupovinu.