Aktualno

Aktualnosti i novosti iz svijeta zdravlja i vitalnosti

Svibanj u Pablu – mjesec prevencije metaboličkog sindroma

I ove ćemo godine vježbati uz stručnu pomoć Maria Valentića i njegove ekipe!

Peti po redu, besplatni program Uz Pablo budi fit & that’s it!

Pozivamo Vas na event otvorenja koji će se održati 13.05. 2019. (ponedjeljak) u 18:00 h na lokaciji – Fitnes Centar XXL 2,  Velesajam, paviljon 25, Zagreb.

Program će trajati od 13.05. do 08.06.

• utorakom i četvrtkom – Škola trčanja i vježbanje na Jarunu (malo jezero, polivalentno igralište kod Pizzerie Dalmatino) od 19:00 h-20:00 h

• subotom – Powervalk Medvednica.

Kroz ovaj ćete program naučiti trčati, izvoditi osnovne vježbe težinom vlastitog tijela i raditi raznovrsne treninge koji će istovremeno podići razinu vaše forme i oblikovati tijelo. Ukoliko to budete kombinirali s pravilnom ishranom o kojoj će vam nutricionisti, liječnici i magistre farmacije objasniti sve što treba znati, rezultate ćete sigurno osjetiti.

Stručna ekipa koja će vam pomoći sa svim pitanjima koja imate i dobro društvo koje će vas motivirati da izdržite do kraja mjeseca idealan su početak vašeg novog, poboljšanog životnog stila.

Od opreme je potrebno ponijeti samo sportsku odjeću i obući, vodu kako biste se mogli hidrirati u svakom trenutku te ono najvažnije, zalihu dobre volje!

Kako biste pratili sve promjene i obavijesti, priključite se „Magistar Pablo“ stranici na facebooku i našem eventu pod imenom Uz Pablo budi fit&that’s it!

 

 

Sponzori projekta