Početna Proizvodi Ortopedija i uređaji Toaletni program TENA Flex plus S pelene za inkontinenciju 30 komada

Pitajte nas o proizvodu

Sve što vas zanima

Naše magistre odgovorit će najbrže što mogu.

Obavezna polja označena su zvjezdicom

Ortopedija i uređaji / Toaletni program

TENA Flex plus S pelene za inkontinenciju 30 komada

Šifra: 00045212
Raspoloživo Tena

TENA Flex plus pelene s pojasom za inkontinenciju namijenjene su za srednji do teški stupanj inkontinencije.

16,25 €
|
122,47 kn
122.47
PDV uključen u cijenu
Besplatna dostava za narudžbe iznad 39,82 € | 300,00 kn

TENA Flex plus pelene s pojasom za inkontinenciju namijenjene su muškarcima i ženama kod srednjeg do teškog stupnja inkontinencije. Prikladne su za korištenje kod pokretnih, polupokretnih i nepokretnih osoba. Pelene imaju veliku sposobnost upijanja i brzo uklanjaju propušteni urin pružajući osjećaj suhoće i zaštitu koži od vlažnih uvjeta.

Dizajnirane su s pojasom koji se pričvrsti oko struka i na njega se fiksira prednji dio pelene pomoću sustava čičak-traka što doprinosi jednostavnijem i ergonomičnijem mijenjanju pelena. Pojas i traka su fleksibilni i rastezljivi, a materijal je prozračan.

Neugodni mirisi brzo se neutraliziraju. S vanjske strane proizvoda nalazi se indikator koji mijenja boju iz žute u plavu kada dođe vrijeme za promjenu pelene.

Za opseg struka 61-87 cm. Dermatološki testiran proizvod.

Boja pakiranja: plava.

Česta pitanja

Mogu li kupovati bez korisničkog računa?

Da. Odaberite proizvode koje želite, dodajte ih u košaricu i kod plaćanja unesite podatke za dostavu. Korisnički račun potreban vam je ako želite skupljati bodove za uštedu, te sačuvati sve prošle narudžbe kako bi lakše ponovili narudžbu ili se podsjetili što ste zadnji put kupili.

Što se događa po izvršenoj narudžbi?

Naše magistre će prikupiti sve proizvode i pažljivo ih zapakirati, te predati vašu narudžbu našim dostavljačima. Ovisno o vašoj adresi, kupljeni proizvodi i preparati mogu vam biti na vratima već sljedeći dan, a najkasnije kroz 5 radnih dana.

Mogu li vratiti proizvode koji mi ne odgovaraju?

Naravno - u roku od 14 dana uz predočenje računa, ako su neoštećeni i neotvoreni. Nažalost, ne možemo preuzeti korištene proizvode, osim ako nisu tehnički neispravni, pri čemu vam možemo proizvod zamijeniti ili vam vratiti novac.

Mogu li se proizvodi naručiti telefonom?

Naravno, na broj 01 4870 224. Prilikom narudžbe ostavite nam i vašu email adresu, na koju vam šaljemo ponudu. Čim je uplata vidljiva na našem računu šaljemo vam naručeno.

Skupljajte bodove bez kartice

Preuzmite Pablo aplikaciju i ostvarite brojne pogodnosti i uštede.

Svaka kupnje iznad 80 kuna donosi vam 1 bod na 10 potrošenih kuna. Popust možete koristiti već kod sljedeće kupnje u Pablo ljekarni i webshopu.

Više o programu vjernosti

Prijavi se na newsletter i ostvari 10% popusta na prvu kupovinu.