Aktualno

Aktualnosti i novosti iz svijeta zdravlja i vitalnosti

Vitalia

Infekcije mokraćnog sustava najčešće su bakterijske infekcije u ljudi te ujedno i jedan od najčešćih razloga posjeta obiteljskom liječniku.

Vitalia D-manoza

Sadrži optimalnu dnevnu dozu od 2 grama d-manoze. Može se pimjenjivati samostalno, a u svrhu postizanja sinergijskog učinka i najboljih rezultata, preporuča se uzimanje Vitalia D-manoze nakon primjene Vitalia Urovin otopine. Vitalia D-manoza sadrži i niacin koji doprinosi normalnom funkcioniranju sluznica te se lako primjenjuje zbog gotovog dozirnog oblika i osvježavajućeg okusa limete.

Vitalia Urovin otopina

sadrži medvjetku (Arctostaphylos uva-ursi) koja doprinosi normalnoj funkciji mokraćnog mjehura. Inovativni proizvod u obliku sirupa zbog smanjenog udjela tanina (trjeslovina) ima značajno manju mogućnost pojave neželjenih problema u probavnom sustavu. Lakši je za primjenu od čaja obzirom da je primjena trenutačna, a neugodan okus medvjetke korigiran je dodatkom mentola. Ovaj dodatak prehrani najbolje djeluje u normalizaciji funkcije mokraćnog mjehura u kombinaciji s Vitalia D-manoza vrećicama.