Aktualno

Aktualnosti i novosti iz svijeta zdravlja i vitalnosti

Vlažne maramice

Za savršeno čišćenje i njegu osjetljive kože.

Holyplant vlažne maramice s hijaluronom

Holyplant vlažne maramice s hijaluronom za skidanje šminke jedinstvene su zbog sadržaja hijalurona koji vašu kožu ujedno čisti, hidratizira i pomlađuje te pojačava učinak vaše kreme ili seruma. Temeljito uklanjaju svu šminku s lica uključujući i najosjetljivije dijelove, područje oko očiju i kapke te istovremeno poboljšavaju tonus kože. Nakon čišćenja Holyplant vlažnim maramicama s hijaluronom, koža lica odiše svježinom i mekoćom te je savršeno pripremljena za nanošenje Holyplant hijaluronskog seruma i odmor ili vašeg make-upa.


Dječje vlažne maramice

Dječje vlažne maramice s karite maslacem nježno i besprijekorno čiste osjetljivu dječju kožu te joj istovremeno pružaju potrebnu njegu i zaštitu. Dubinski hrane i hidratiziraju kožu pa nakon čišćenja ona postaje meka i baršunasta te predivno mirisna.
Dječje vlažne maramice su dermatološki testirane te ne sadrže parabene i silikone. Sigurne su za korištenje od prvog dana života vaše bebe. Pakirane su u pakovanje od 72 komada s PVC poklopcem koji sprječava sušenje maramica i čini ih idealnim za svakodnevnu upotrebu. S povjerenjem, u našim ljekarnama potražite i ostale visokovalitetne proizvode linije Dječje kozmetike za njegu kože vaših mališana.