Početna Pablog Moje zdravlje Novosti u La Roche - Posay liniji za njegu lica

Moje zdravlje

Novosti u La Roche - Posay liniji za njegu lica

Otkrijte novi način za postizanje zdravog izgleda kože u svojoj najbližoj Pablo ljekarni!

Svi članci
Datum objave: 17.09.2018.

Toleriane Sensitive hidratantna njega

Tanka i osjetljiva koža problem je s kojim se susreće svaka druga osoba u svijetu. Obuhvaća sve dobne skupine, od beba do starijih osoba. Ovaj tip kože zahtijeva prilagođenu njegu jer ako se pravilno ne tretira, osobe s osjetljivom kožom imaju
dva puta veću mogućnost za razvoj kožnih alergija.

Prva kožna barijera: esencijalni lipidi

Koža proizvodi matriks sastavljen od esencijalnih lipida, koji okružuje mrtve stanice kože - korneocite na njihovoj površini i tako formira fizičku barijeru. Oni pomažu u zadržavanju vlage i čine kožu boljim domaćinom za dobre bakterije.

Druga kožna barijera: živi ekosistem na površini kože

Dermatološka istraživanja otkrivaju zaštitnu prirodu kožnog mikrobioma, sastavljenog od milijardi bakterija koji žive u i na njemu. Zdravlje i ugoda kože uvelike ovise o ovim dobrim mikrobima koji pomažu u regulaciji unutarnjih procesa u koži.

Kako biste održali kožu zdravom, potrebno je očuvati funkciju barijere kože

U suradnji s odjelom L’oréal Research & Innovation, La Roche-Posay je dokazao da uporabom dermokozmetičkih proizvoda koji imaju prebiotička svojstva možete pozitivno utjecati na mikrobiom kože.

Zašto su prebiotici dobri za moju osjetljivu kožu?

Prebiotici su nutrijenti koji stimuliraju rast i/ili aktivnost određenih bakterija kako bi pružile osnovne uvjete za održanje ravnoteže zdrave i snažne kože. Kada je koža osjetljiva, potrebno je ne samo obnoviti kožnu barijeru, već i očuvati mikrobiom kože. Ova nevidljiva barijera prirodno štiti kožu, a prebiotici igraju važnu ulogu u smanjenju osjetljivosti kože. Toleriane Sensitive je prebiotička hidratantna njega koja smanjuje osjetljivost kože. U ovoj liniji se nalaze Toleriane Sensitive krema kao i Toleriane Sensitive njegujući gel za pranje.

TOLERIANE SENSITIVE KREMA - hidratantna njega za osjetljivu kožu s prebiotičkim djelovanjem. Pruža 48 sati hidratacije, obnavlja i štiti barijeru kože, smanjuje osjećaj zatezanja i suhoće i intenzivno umiruje. Ne sadrži alkohol ni parfeme. Radi se o formuli sigurnoj čak i za kožu beba.

TOLERIANE NJEGUJUĆI GEL ZA PRANJE - njegujući gel za pranje osjetljive kože lica. Učinkovito čisti i uklanja šminku. Djeluje protiv nelagodnog zatezanja kože i suhoće. Sadrži formulu za aktivno čišćenje kože sa samo jednim surfaktantom, bez sapuna, konzervansa i parfema.

Sastojci Toleriane Sensitive kreme pomažu očuvati funkciju barijere kože:

  • Niacinamid koji djeluje umirujuće
  • Glicerin i Ceramid III koji hidratiziraju i jačaju kožnu barijeru
  • La Roche-Posay prirodna termalna voda koja djeluje umirujuće uz prebiotička svojstva

Skupljajte bodove bez kartice

Preuzmite Pablo aplikaciju i ostvarite brojne pogodnosti i uštede.

Svaka kupnje iznad 80 kuna donosi vam 1 bod na 10 potrošenih kuna. Popust možete koristiti već kod sljedeće kupnje u Pablo ljekarni i webshopu.

Više o programu vjernosti

Prijavi se na newsletter i ostvari 10% popusta na prvu kupovinu.