Aktualno

Aktualnosti i novosti iz svijeta zdravlja i vitalnosti

Prirodna kozmetika po narudžbi

U ljekarnama Pablo čeka vas odlična usluga koja će vam ovoga ljeta više nego dobro doći.

Po narudžbi za vas izrađujemo ljekarničke kozmetičke pripravke: Maslac za sunčanje i Ulje protiv celulita. Pripravci se izrađuju od prirodnih biljnih i eteričnih ulja, pripremljenih i obrađenih na tradicionalne načine od kojih su neki poznati i stotinama godina. Izrađujemo ih bez korištenja dodataka kao što su umjetne boje, mirisi, silikoni ili parabeni.

 

MASLAC ZA SUNČANJE

Pomno odabrana biljna ulja upijaju štetna UV zračenja i dubinski regeneriraju vašu kožu. Prodiru u najdublje slojeve kože i čine ju zdravom i njegovanom iznutra i izvana. Zahvaljujući 100 % prirodnim sastojcima, dovoljno je blag za svakodnevnu upotrebu. Kombinacija macerata mrkve i ulja čileanske maline štiti i njeguju osjetljivu kožu, djeluje umirujuće, pomlađujuće i regenerativno. Na prirodan način štiti kožu od UV zraka, ubrzava tamnjenje i produljuje brončanu preplanulost. Istovremeno takva kombinacija sprječava prijevremeno stvaranje bora i isušivanje kože. Veliku količinu maslaca nanesite na cijelo tijelo, dobro umasirajte i nanosite ga više puta na dan. Kremasta tekstura maslaca lako se razmazuje, maslac ne ostavlja tragove i nije ljepljiv. Preporučuje se nanositi prije sunčanja, kako bi se potaknulo tamnjenje te nakon sunčanja, kako bi se koža brže obnovila te vratila svježinu i elastičnost. Ukoliko želite pojačati UV zaštitu, nakon nanošenja maslaca, nanesite kremu sa visokim zaštitnim faktorom.

ULJE PROTIV CELULITA

Celulit nastaje kao posljedica prekomjernog skladištenja masnoća ispod vezivnog tkiva u dubljim slojevima kože. Najčešće se javlja oko kukova, na bedrima, te na nadlakticama. Redovitom upotrebom ulja za celulit dolazi do njegovog smanjenja. Kombinaciji macerata bršljana i gotu kole pridružuje se mješavina pomno odabranih prirodnih eteričnih ulja koja svojim dubinskim djelovanjem smanjuju masne nakupine i nabiranje kože, poboljšavaju cirkulaciju, smanjuju nakupljanje tekućine u tkivu i potiču bolju drenažu iz tkiva te vraćaju prirodnu elastičnost kože. Drugim riječima, dubinski transformiraju vašu kožu i čine ju gipkom i elastičnom. Ulje nanijeti navečer na vlažnu i čistu kožu, te lagano umasirati.